top of page
image.png
image.png
Idee
Je wilt graag jouw ideeën, methodiek, strategie, of wat dan ook laten uitwerken. We gaan in gesprek en door het stellen van kritische vragen probeer ik een kijkje in jouw koppie te nemen. 
image.png
image.png
image.png
Theorie induiken
Als ontwerper vind ik het belangrijk om mezelf compleet onder te dompelen in het onderwerp en/of methode. Het doel is immers dat een ander straks jouw theorie begrijpt. Stap twee is daarom voor mij essentieel. Naast verdieping in het onderwerp/methodiek doe ik o.a.onderzoek naar trends, concurrentie en laat ik mij op een speelse wijze inspireren. 
image.png
Brainstormen, schetsen & creëren
Tijdens stap één en twee zijn er al ontzettend veel ideeën ontstaan in mijn brein. Nadat ik de theorie tot mij heb genomen kan ik eindelijk mijn eerste ideeën op papier gaan zetten. Dit is een fase waar het concept vorm krijgt en waar ik mijn ideeën visueel maak. 
image.png
image.png
image.png
image.png
Bespreken & testen
Zodra de eerste ideeën zijn uitgewerkt zal ik deze samen met je bespreken. Belangrijk hierbij is dat we samen kijken of dat de theorie op de juiste manier vertaalt is en of dat de visuals kloppen bij de theorie. Is de strategie duidelijk en helder? jouw feedback verwerk ik in de designs, zodat de designs getest kunnen worden met de doelgroep. Testen is een belangrijk onderdeel. Snapt de doelgroep écht wat er staat? Met de input van het testpannel kunnen we tot de essentie komen en kan ik de ontwerpen gaan aanscherpen. 
image.png
Finetunen
Ik kijk met een kritische blik naar de feedback en scherp het ontwerp waar nodig aan. Hierbij heb ik oog voor detail en zorg ik ervoor dat het ontwerp tot in de puntjes klopt. Het allerbelangrijkste is dat de visuele uitwerking duidelijk en helder is. Dat het ontwerp er fraai uitziet is een leuke bijkomstigheid ;). 
image.png
image.png
image.png
Tadaa!
Alle puzzelstukjes zijn in elkaar gevallen. Het ontwerp is af en klaar voor lancering. Ik zorg ervoor dat alle ontwerpen in de juiste bestandtypes staan, zodat jij ze makkelijk on- en offline kunt gebruiken.  

pascalle_erkeland@hotmail.com            (+31)6 123 882 66

image.png
image.png
image.png
image.png

PASKA © 2023 Alle rechten voorbehouden. 

Pascalle Erkeland is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 74326384. BTW: NL219402851B01

bottom of page